San Silvestre Crevillentina

T’atreveixes a participar en la segona millor cursa d’Espanya?

A més d’estar declarada internacional, és l’única Sant Silvestre de la província, que està inclosa en el calendari oficial RFEA (Real Federació Espanyola d’Atletisme) i la FACV (Federació d’Atletisme de la Comunitat Valenciana), sent la segona més important d’Espanya .

A la Sant Silvestre Crevillentina Internacional van al voltant de 2000 persones de totes les parts de l’món … CADA ANY!

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es SAN-SILVESTRE-2019-006-1024x768.jpg

Un circuit ple de sorpreses

Els participants recorren els 10 km de circuit que es desenvolupa pels carrers de la vila. És bastant cridaner per als atletes que vénen per primera vegada ja que el recorregut urbà pels diferents carrers tenen força desnivells que molts no esperen … Això fa d’aquesta cursa un atractiu i / o un handicap per a molts dels participants.

Els participants recorren els 10 km de circuit que es desenvolupa pels carrers de la vila.

Participa a la Sant Silvestre Crevillentina

Famosos professionals de elit de l’atletisme i aficionats participen en aquesta activitat cada 31 de desembre. És un esdeveniment que es porta realitzant des de l’any 1981 i és organitzat pel Club Atletisme Marathon.

Una altra de les característiques d’aquesta festivitat és que si et sents més còmode, pots participar amb la teva disfressa favorit, com molts dels corredors que es disfressen donant alegria i color a la cursa.

+INFO