International Motocross Villa de Crevillent

“El còssil”

Per als amants del motor a dues rodes, la prova Motocròs Internacional Vila de Crevillent o “El Còssil” és un esdeveniment que no s’han de perdre.

Els 1.500 metres de longitud de pista, la ubicació i la naturalesa ondulada de la seva orografia donen lloc a nombrosos desnivells que caracteritzen aquest circuit. A més, el terreny mig-dur i l’abundància de pedres petites sol fer bachear als pilots i augmentar la seva exigència física, fet que suposa per a aquests experts del motor un handicap força atractiu.

El Motocròs Internacional de Crevillent va començar el seu camí l’any 2000 sota l’organització d’un club creat per un grup d’amics amants d’aquest esport que es va cridar Motosport Carreres.

Des de llavors, no han deixat d’organitzar aquesta important prova, que ha acabat consolidant-se com una de les proves més rellevants d’aquesta modalitat i una de les més importants que se celebren al nostre País.

Aquest esdeveniment es realitza en els primers mesos de l’any quan els esportistes comencen a preparar la seva pretemporada. Així, pilots nacionals i centreeuropeus, sobretot escandinaus, aprofiten el bon clima que ofereix la nostra localitat durant els durs mesos d’hivern al nord d’Europa.

Més de 100 pilots participen anualment en aquesta prova. Hi van els millors de l’elit nacional com Javier García Vico, Jonathan Barragán, Josep Alonso, Álvaro Lozano, Luís López … tots ells campions d’Espanya en diverses ocasions. També pilots internacionals com; Marko Kovalainen i Harri Kullas mundialistes amb diversos campionats de Finlàndia i Estònia en el seu poder, Marc Dorch campió d’Alemanya, Dean Ferris d’Austràlia, Brian Jorgensen de Dimamarca, i un llarg etc.

¡Arrenquen els motors! Un espectacle en tota regla, on es combinen l’entorn natural de l’circuit “El Cossil” i l’adrenalina en cada revolt i salt que realitzen aquests destrals de el motor!

+INFO