Hotels i Hostals

Allotjaments a Crevillent

Las Palmeras Resort ⭐⭐

El Càmping Internacional Las Palmeras compta amb zona d’hotel, apart hotels, càmping, bungalous, cases rurals … Està construït al voltant d’un jardí tropical ple de palmeres que alberga una piscina a l’aire lliure el que el converteix en un oasi enmig de desert. Està classificat en primera categoria i posseeix a més la Q de Qualitat Turística.

Contacte

WEB

  • (+34) 965 400 188
  • (+34) 966 680 630

Hotel Goya ⭐⭐

L’hotel s’ubica en una de les vies principals de Crevillent. Una opció perfecta si voleu descansar després d’un llarg dia de treball o per a turistes que visiten la vila i volen estar situats a prop de el centre per poder visitar la ciutat d’una manera més còmoda.

WEB

Contacte

  • (+34) 965 40 15 50

Hotel Algazara ⭐⭐

Situat a la sortida de la autovia de la Mediterrània A7, aquest hostal és ideal per a persones que treballen a la carretera i necessiten un lloc tranquil per descansar.También és perfecte per acollir grups de turistes que fan llargues travessies a la carretera i requereixen d’un respir d’autobús o cotxe. És una àrea de servei que compta amb diferents instal·lacions i està a 2.4 km de centre de la localitat.

Contacte

WEB

  • (+34) 965 405 145

Alannia Costa Blanca CAMPING RESORT ⭐⭐⭐⭐

Aquest Resort és un dels càmping resort més grans d’Espanya, compta amb bungalows i parcel·les equipades on els viatgers poden gaudir d’una estada tranquil·la o unir-se a la programació d’activitats i instal·lacions que té el complex.

Contacte

WEB

  • (+34) 965 48 49 45