AVÍS LEGAL

Avís Legal

Dades de la empresa

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, a continuació s’exposen les dades identificatives de l’empresa.

Informació

Concepte Dades

DENOMINACIÓ D’INTERNET https://visita.crevillent.es/

DENOMINACIÓ SOCIAL Ajuntament de Crevillent

CIF P0305900C

DOMICILI SOCIAL C/ Major, 9 03330 Crevillent (Alacant)

TELÈFON 965401526 Aquest portal, el titular del qual és L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT, està constituït pels llocs web associats als dominis d’https://visita.crevillent.es/

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny d’aquesta web i els seus codis font, així com els logos, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial. La utilització no autoritzada de la informació continguda és aquest lloc, així com els perjudicis ocasionats en els drets de propietat intel·lectual i industrial de L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT, poden donar lloc a l’exercici de les accions que legalment corresponguen i, si escau, a les responsabilitats que d’aquest exercici es deriven.

Responsabilitat dels continguts

L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels quals puga accedir-se a la web. L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que pogueren estar vinculats o enllaçats des d’aquesta web. L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT es reserva el dret a fer canvis en el lloc web sense previ avís, a fi de mantindre actualitzada la seua informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny de la web. L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT no serà responsable de l’ús que tercers facen de la informació publicada en la web, ni tampoc dels danys patits o pèrdues econòmiques que, de manera directa o indirecta, produïsquen o puguen produir perjudicis econòmics, materials o sobre dades, provocats per l’ús d’aquesta informació.

Condicions d’ús del portal per als usuaris

Queda expressament prohibit l’ús d’aquesta web amb finalitats lesius sobre béns o interessos de L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT, de tercers o de qualsevol altra forma sobrecarreguen, danyen o inutilitzen les xarxes, servidors i altres equips informàtics de L’AJUNTAMENT DE CREVILLENT o de tercers. En el cas que l’usuari tinguera coneixement que llocs enllaçats remeten a pàgines els continguts o els serveis de les quals són il·lícits, nocius, denigrants, violents o contraris a la moral li agrairíem que ens ho comunicara de manera immediata.

Llei aplicable

La llei aplicable en cas de disputa o conflicte d’interpretació dels termes que conformen aquest avís legal, així com qualsevol qüestió relacionada amb els serveis del present portal, serà la llei espanyola.